2021-08-03 07:47:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Izgalmas napra számíthatsz, sor kerülhet egy komoly beszélgetésre

Napi horoszkóp augusztus 3-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint bevételeid lassabban csörgedeznek, vagy elmarad a haszna a várttól. Készíts mértéktartóbb terveket a közeljövőre, de ne add fel még nagy álmaidat! Kicsit lassabban, de be fognak érni azok is.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Egy titkos kapcsolat lehetőségének kedveznek a bolygók. Meglehet, annyira titkos, hogy még önmagadnak sem vallod be a vonzalmat. Talán még mindig a barátság illúziójában ringatod magad. Ébredj fel: ez annál jóval több és mélyebb.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Nem mindig igaz a mondás, hogy sok beszédnek sok az alja. Te most nagyon tisztán és világosan, sőt mi több, hatékonyan tudod megragadni és elmondani a gondolataidat. Ezzel pedig sokakat meggyőzhetsz. A szerelemben is.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Harmónia töltheti el a kapcsolatotokat, alkalmatok lehet az elmélyítésére is, akár egy közös otthon formájában! Ha tudsz, intézz magadnak néhány nap szabadságot, melyet kettesben tölthetsz a pároddal, de már ma este is elkezdhetitek a tervezgetést.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Párkapcsolatodra az utóbbi napokban túlságosan is a spontaneitás volt jellemző. Ez ugyan jól fekszik neked, de a kedvesednek nem. Nem ártana megfontoltabban fogalmaznod a partnereddel szemben, különben ma mélyen megsértheted.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Izgalmas napra számíthatsz, sor kerülhet közöttetek egy komoly beszélgetésre, melyben a jövőbeli terveitekről lehet szó. Legyél őszinte hozzá! A pénzügyekben jó hírt kaphatsz, ami megalapozza a következő időszak anyagi biztonságát.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A munkahelyeden egy váratlan fejlemény miatt kénytelen vagy egy kicsit visszavenni a lendületből, de az így felszabaduló fölösleges energiát azonban a Vénusz segítségével a szerelemben mozgósíthatod. Ha szingli vagy, egy elbűvölő embert ismerhetsz meg.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A magánéletedben sok teendő szakadhat a nyakadba, mégse keseredj el. Az újdonság varázsa egészen feltüzelheti a kapcsolatotokat, ezért ne habozz apró kedvességekkel kimutatni a párodnak, mennyire fontos neked.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Jól alakulnak a dolgaid. Igyekezz valamennyi megkezdett feladatodat felgyorsítani. Most lendületesebben és eredményesebben fejezheted be ezeket, de az új ötleteiddel még várnod kell.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Izgalmas napra számíthatsz, de most túlságosan meggondolatlan vagy, és azokkal is vitatkozol, akikre a legnagyobb szükséged lenne. Ha nyugodt körülményeket teremtesz, mindenkivel szót lehet érteni, főleg, hogy együtt kell dolgoznotok.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A szerelmi ügyekben várható kedvező fordulat. Járj nyitott szemmel, és figyeld a visszajelzéseket, ugyanis olyan partnerre lelhetsz, aki nemcsak fizikailag, de lelkileg is igazi társad lehet a mindennapok során!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A körülmények kevés időt engednek választásra a hivatásodban, és mivel jobb ajánlat nem várható, érdemes megragadni azt, amit a szerencsés véletlen az utadba hoz. Legyen az munka vagy állásajánlat, vagy befektetési lehetőség.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: